Over ons

FinaSol vindt het belangrijk gedurende onze dienstverlening een goed contact met u te onderhouden. Wij staan voor persoonlijk contact zodat wij u en uw situatie beter kunnen begrijpen en hiernaar kunnen handelen. Om die reden stellen wij ons graag aan u voor.

Nicole Ivens

Bewindvoerder, Mentor en Curator

nicole@finasol.nl

Niels te Sligte

Bewindvoerder

niels@finasol.nl

Heidi van Kerkhoven

Assistent bewindvoerder

heidi@finasol.nl

Barbara Serpenti

Assistent bewindvoerder

barbara@finasol.nl

Mireille Segers

Assistent bewindvoerder

mireille@finasol.nl

Elly Willemsen

Mentor

elly@finasol.nl

Piet Netten

Financieel medewerker

piet@finasol.nl


Kwaliteitswaarborg;
Wij zijn aangesloten bij de NBBI, een branchevereniging welke de belangen behartigt van de bij hen aangesloten leden. Deze leden voldoen aan hoge kwaliteitseisen en beoefenen hun vak op een professionele manier. Dit wordt jaarlijks door een AA-accountant/HT (NBA) en een derde onafhankelijke partij middels een audit getoetst. Door continue toezicht te houden op de kwaliteit en integriteit van onze leden, voorkomt de NBBI dat de dienstverlening aan u als cliënt in gevaar komt.

Dit NBBI-lidmaatschap is een kwaliteitswaarborg, zowel voor de leden als voor u als cliënt. Zo heeft u de zekerheid dat uw zaken goed behartigd worden.

De branchevereniging behartigt niet alleen de belangen van de eigen leden, maar zorgt er ook voor dat de kwaliteit en professionaliteit van de beroepsgroep gehandhaafd blijft.